Troostdeken
 by Chan

Hoe ga ik te werk.

 

In overleg maken we een afspraak en komt u naar mij toe. Mocht dit niet lukken dan kan ik ook naar u komen. Samen gaan we dan kijken hoe we uw persoonlijke deken kunnen samenstellen. 

U maakt een keuze uit 5 verschillende kleuren fleece voor de achterzijde en levert mij de kleding die u uitgezocht heeft aan. Voor de rand heb ik graag wat stevigere stoffen nodig zoals; (spijker)broeken/rokken, pantalons. Voor een deken heb ik 2 a 3 broeken nodig om een rand te maken. En verder zijn blouses, shirts, jasjes en truien welkom. Te dunne stoffen zijn helaas niet geschikt om daar een kleed mee te maken. Ook persoonlijke dingen kan ik verwerken in het kleed. Bijvoorbeeld een favorieten stropdas of een logo op een shirt. Knopen of een sjaaltje. Samen kijken we wat mogelijk is.


Een kussen maken van kleding is ook een mogelijkheid. Ook hier maak ik eerst een rand van stevige stof en vul daarna de binnenkant met kleine stukjes kleding. Hiervoor heb je dus veel minder kleding nodig. Teveel verschillende stukken in een kussen word erg druk dus meestal gebruik ik hier 5 a 6 stukken voor. 


Voor een Knuffeldeken kunt u kiezen uit een witte wafelstof of uit 5 kleuren fleece. Voor de binnenkant levert u mij babykleertjes aan. Graag zou ik voor de rand aankleedkussen hoezen, hoeslakens en/of katoenen luiers gebruiken, om een mooie rand te maken.

Mocht u een andere kleur wafelstof willen, dan kan dit tegen een meerprijs.


Mocht u zelf nog wensen hebben dan kan dit natuurlijk ook.


 

Troostdeken van kleding

135x180

€ 219,95

Kussen ( incl binnenkussen)

50x50

€49,95

Troostknuffel

€69,95

Knuffeldeken

75x100

€99,95

Knuffeldeken

100x150

€139,95


 

 Factuur vrijgesteld van OB o.g.v. artikel 25 Wet OB.


Kom ik naar u toe dan reken ik 0,30ct per km