Troostdeken
 by Chan

Hoe ga ik te werk.

 

In overleg maken we een afspraak en kom ik graag bij u thuis. Mocht u het fijner vinden, dan kunt u ook bij mij langs komen natuurlijk. Samen gaan we dan kijken hoe we uw persoonlijke deken kunnen samenstellen. 

U maakt een keuze uit 5 verschillende kleuren fleece voor de achterzijde en levert mij de kleding die u uitgezocht heeft aan. Voor de rand heb ik graag wat stevigere stoffen nodig zoals; (spijker)broeken/rokken, pantalons. En verder zijn blouses, shirts, jasjes en truien welkom. Te dunne stoffen zijn helaas niet geschikt om daar een kleed mee te maken. Ook persoonlijke dingen kan ik verwerken in het kleed. Bijvoorbeeld een favorieten stropdas of een logo op een shirt. Knopen of een sjaaltje. Samen kijken we wat mogelijk is.


Wilt u graag een Troostdeken voor iemand die door een moeilijke periode gaat, dan kunnen we samen in overleg kijken wat voor een print het beste bij deze persoon past. We maken op deze manier samen de persoonlijke Troostdeken. Ook kunt u, er voor een meerprijs, een persoonlijke tekst erop laten drukken.


Voor een Knuffeldeken kunt u kiezen uit een witte wafelstof of uit 5 kleuren fleece. Voor de binnenkant levert u mij babykleertjes aan. Graag zou ik voor de rand aankleedkussen hoezen, hoeslakens en/of katoenen luiers gebruiken, om een mooie rand te maken.

Mocht u een andere kleur wafelstof willen, dan kan dit tegen een meerprijs.


Mocht u zelf nog wensen hebben dan kan dit natuurlijk ook.


 

Troostdeken van Kleding    135x180

€ 219,95

Kussen                                          50x50

incl binnenkussen.

€49,95

Knuffeldeken                            75x100

€99,95

Knuffeldeken                           100x150


€139,95


 

 Factuur vrijgesteld van OB o.g.v. artikel 25 Wet OB.


Kom ik naar u toe dan reken ik 0,30ct per km