Troostdeken
 by Chan

Fotogallerij

 

 

 

 

 

 

Gastenboek

Annette van Wijngaarden
18-08-21 19:22:59
Lieve Chantal,

Gisteren de twee troostdekens bij je opgehaald. Wat zijn ze prachtig geworden! Je hebt precies aangevoeld wat wij bedoelden. Het was fijn dat je bij ons thuis bent langs gekomen, om onze wensen/verwachtingen te bespreken. Door jouw warme persoonlijkheid voelde het gelijk goed. Deze troostdekens vormen weer een bijdrage in het verwerkingsproces, dank hiervoor!
Ninke Storm
22-04-21 20:10:03
Lieve Chantal, na een korte zoektocht op internet kwam ik op jouw site terecht en je persoonlijke verhaal gaf me een goed gevoel. Ik heb direct contact met je gezocht voor het maken van een troostdeken van de kleding van mijn moeder. Het prettige gesprek, je persoonlijke ervaring, de ruimte voor eigen inbreng/wensen, je vakwerk hebben geleid tot een prachtig eindresultaat. Dankzij jou heb ik een dierbare, tastbare herinnering!
Charlotte Van Gennip
11-04-21 11:30:41
Chantal heeft voor ons een knuffeldeken gemaakt van de babykleertjes van mijn zoon. Kleertjes die in een doos bewaard bleven omdat ik ze niet weg wilde doen. Chantal heeft goed te tijd genomen om te luisteren naar mijn wensen en te kijken naar de mogelijkheden. Uiteindelijk is het eindresultaat meer dan prachtig geworden! Het is erg mooi en netjes gedaan, echt vakwerk. Chantal heeft oog voor details. Het is een heerlijke grote knuffeldeken! De deken wordt als een soort sprei gebruikt op het bed van mijn zoontje. Onder de deken op de bank kijkend naar de televisie, heerlijk. Dankjewel Chantal!
Danielle Schouten
29-09-20 20:57:49
Chantal, heel veel succes!

De troostdeken, die jij in het verleden, gemaakt hebt voor een speciale vriendin van mij, blijft bijzonder. Destijds gaf deze deken haar troost in een moeilijke periode in haar leven. Ik ben jou nog altijd dankbaar dat jij dit voor haar hebt kunnen maken.
Marielle Peters
29-09-20 07:21:28
Chantal, heel veel succes!
Wij zijn ontzettend blij met onze troostdeken!
Met hoeveel zorg en liefde jij deze dekens maakt is fantastisch!
Voor ons een warme en dierbare herinnering. Dank daarvoor!