Troostdeken
 by Chan

Fotogallerij

 

 

 

 

 

 

Gastenboek

Rianne Peeters
24-12-22 11:59:18
Afgelopen zomer is mijn lieve broertje op 30 jarige leeftijd overleden. Om zijn kleding te verkopen of weg te doen voelde niet goed. Ik ben gaan zoeken op internet of ik er iets anders mee kon doen en kwam zo op de site van Chantal terecht. Heb haar een mail gestuurd en kreeg er meteen een goed gevoel bij toen ik een fijne reactie op mijn mail terug kreeg.
Een afspraak gemaakt en ben met alle kleding bij haar langs gegaan. Wat een lieve vrouw. Ze nam alle tijd om mijn wensen te bespreken en schreef alles op zodat ze zeker niks zou vergeten.
Het zouden in totaal 2 dekens en 4 kussens worden. Ook zou ze 2 pakjes maken voor de knuffelaapjes die mijn kindjes bij het uitvaarthuis hebben gekregen.
Tijdens het maken hebben we af en toe nog appcontact gehad. Chantal voelde namelijk heel goed aan dat ik het lastig vond bepaalde keuzes te maken en dat ik erg perfectionistisch ben. Ze deed dus alles in overleg zodat het helemaal naar mijn wens zou worden. Niks was teveel voor haar.
Wat is het eindresultaat prachtig geworden! Iets wat ons troost kan bieden in het verdere rouwproces.
Lieve Chantal, nogmaals heel erg bedankt!
Ik hoop dat je voor vele anderen hetzelfde mag betekenen als wat je voor ons hebt gedaan.
Annette van Wijngaarden
18-08-21 19:22:59
Lieve Chantal,

Gisteren de twee troostdekens bij je opgehaald. Wat zijn ze prachtig geworden! Je hebt precies aangevoeld wat wij bedoelden. Het was fijn dat je bij ons thuis bent langs gekomen, om onze wensen/verwachtingen te bespreken. Door jouw warme persoonlijkheid voelde het gelijk goed. Deze troostdekens vormen weer een bijdrage in het verwerkingsproces, dank hiervoor!
Ninke Storm
22-04-21 20:10:03
Lieve Chantal, na een korte zoektocht op internet kwam ik op jouw site terecht en je persoonlijke verhaal gaf me een goed gevoel. Ik heb direct contact met je gezocht voor het maken van een troostdeken van de kleding van mijn moeder. Het prettige gesprek, je persoonlijke ervaring, de ruimte voor eigen inbreng/wensen, je vakwerk hebben geleid tot een prachtig eindresultaat. Dankzij jou heb ik een dierbare, tastbare herinnering!
Charlotte Van Gennip
11-04-21 11:30:41
Chantal heeft voor ons een knuffeldeken gemaakt van de babykleertjes van mijn zoon. Kleertjes die in een doos bewaard bleven omdat ik ze niet weg wilde doen. Chantal heeft goed te tijd genomen om te luisteren naar mijn wensen en te kijken naar de mogelijkheden. Uiteindelijk is het eindresultaat meer dan prachtig geworden! Het is erg mooi en netjes gedaan, echt vakwerk. Chantal heeft oog voor details. Het is een heerlijke grote knuffeldeken! De deken wordt als een soort sprei gebruikt op het bed van mijn zoontje. Onder de deken op de bank kijkend naar de televisie, heerlijk. Dankjewel Chantal!
Danielle Schouten
29-09-20 20:57:49
Chantal, heel veel succes!

De troostdeken, die jij in het verleden, gemaakt hebt voor een speciale vriendin van mij, blijft bijzonder. Destijds gaf deze deken haar troost in een moeilijke periode in haar leven. Ik ben jou nog altijd dankbaar dat jij dit voor haar hebt kunnen maken.
Tonen: 5  10